A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Ingeborg Stadelmann: Bevált aromakeverékeim

Ár:
3.300 Ft

Illóolajokkal élni, szülni, meghalni

Ingeborg Stadelmann, a bölcs asszony, anya, bába több évtizedes tapasztalatait osztja meg velünk. 

Menny.:db

Részletes leírás

„Bábaként és anyaként szívesen szentelem magam a gyógyításnak, hisz emberemlékezet óta a nők és különösen a bábák azok, akik a szükségben másokat segítettek és vigasztaltak, és eközben csak saját képességeikre hagyatkozhattak. (…) A születés és a halál folyamatával azonban, ahogy régen, úgy ma is minden embernek magának kell megbirkóznia, hiszen „az élet ilyen – végig kell csinálni”. Biztos vagyok abban, hogy a nők és az anyák voltak azok, akik ilyen helyzetekben vigasztaltak és segítettek, és ma is elsősorban rájuk lehet támaszkodni.” (Ingeborg Stadelmann)

„Ez a könyv megmutatja, hogy az aromaterápiát nem lehet egy hétvégi szemináriumon megtanulni, és hogy a kiváló receptek még nem jelentenek garanciát arra, hogy a kezelt személy elégedett lesz. Felhívás arra, hogy felelősségteljesen bánjanak saját magukkal és másokkal, hogy embertársaikkal, családtagjaikkal, barátaikkal és saját magukkal is tegyenek valami jót: ajándékozzanak időt, szeretetteljes érintést és figyelmességet. Az elfogadás révén az olajokkal utat találhatnak az illatozó boldogsághoz.” (Dr. Dorothee Struck, nőgyógyász és természetgyógyász-szakorvos). 

Kiadó Aromakeverékek Bt. (2015)
Terjedelem 338 oldal
ISBN 9789631224993

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő