A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Pam Laricchia: Szabadon tanulni

Ár:
2.900 Ft
A szerzőnő az öt legelterjedtebb alapelvet veszi górcső alá, amelyek hátráltatják a szabadtanulást – és úgy általában az örömteli családi életet.
Menny.:db

Részletes leírás

Nem módszereket, hanem új nézőpontokat, kérdésfeltevéseket ajánl, amelyeken át – néha meghökkentően – más fényben láthatjuk és élhetjük saját hétköznapjainkat. Mindezt nagyon sok megértéssel, letisztult, pontos, érthető nyelvezettel, hosszú évek saját tapasztalatát adva át az olvasónak.

Hiánypótló, hiteles, magával ragadóan őszinte beszámoló a valódi szabadtanulás családi élményéről, tele gyakorlatias kérdésekkel és élhető megoldásokra inspiráló ötletekkel – nem csak “hivatalos” szabadtanulóknak, hanem minden szabadon tanulónak: kicsinek és nagynak…

Kiadó Lelkesedés, Tanulás, Szabadság (2017)
Terjedelem oldal
ISBN 9780994055545

A szerzőről

2002 óta három gyermekét kíséri a szabadtanulás útján. Őszintén vall arról, hogy anyaként is saját fejlődési utat jár be az „iskolátlanítás” folyamatában, amelynek során a saját komfortzóna átlépése, a kutatások és felfedezések váltogatják egymást. Vallja, hogy a hosszú évek során szerzett saját tapasztalatok segítették, hogy az oktatással és szülői szerepekkel kapcsolatos konvenciók mögé nézzen és felfedezze, hogy elérhető távolságban van az egymás iránti elköteleződésben és örömben gazdag családi élet. Könyveiben, előadásaiban ezeket a saját tapasztalatokat osztja meg azokkal, aki szeretnének elindulni, vagy már elindultak a szabadtanulás soha véget nem érő útján.  

Pam Laricchia szerzői oldala

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő